Oldal kiválasztása

Angol magánórák Kistarcsán újrakezdőknek

Egyéni és kétfős angolórák Kistarcsán, az Eperjesi úton!

Ha inkább a  Skype-os (Messengeres) angoltanulás  érdekelne, kattints ide: –> http://goo.gl/Ye612n

 Váczi Éva,

az újrakezdők angoltanára

Hallgasd meg a hangom 2 percben!

 

 

 

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

 

 

Ez mind a tiéd!

Osztatlan figyelmet kapsz, nem kell csoporthoz alkalmazkodnod
Rugalmas időbeosztással tanulhatsz
Könyveket és segédanyagokat biztosítok számodra pdf-ben
Rendszeresen adok házi feladatot
A házi feladatot két óránk között díjmentesen kijavítom, hogy az órán ne ezzel teljen az idő
Bérletváltás esetén jelentős összeget takarítasz meg

 

Mi történik, ha jelentkezel?

Miután leadtad jelentkezésedet az oldal alján lévő űrlapon, és az alapján úgy ítélem meg, tudnánk együtt dolgozni, e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot legkésőbb 48 órán belül, hogy megbeszéljük első konzultációnk időpontját. (Ez egy 60 perces angolóra + ismerkedő beszélgetés egyben)

 

Olvasd el tanítványaim véleményét!

Mivel 2011 óta főleg Skype-on keresztül tanítok (2020 óta Messengeren is), ezért sok helyen találsz utalást a

Skype-os nyelvoktatásról az alábbi véleményekben. 

Most kezdtem kb. 3 hónapja a skypos angol tanulást és nagyon örülök, hogy Évit választottam.

Nagyon sokat tanultam már ilyen kevés idő alatt is.

Azért választottam a skypos megoldást,mert jelenleg külföldön élek,így nekem ez tűnt a legegyszerűbbnek,megspórolva ezzel mindenféle utazgatást is.

Teljesen olyanok az órák,mintha személyesen járnék el. Évi nagyon jól el tudja magyarázni a feladatokat,és nagyon segítőkész, kedves, vidám természetű. Az órák tartalmasak, és mindig az embernek legmegfelelőbb mennyiséget tudja leadni, kiváló minőséggel. Én csak mindenképpen ajánlani tudom azoknak, akik ilyen módon akarnak angolt tanulni.

Nagy Tímea, Németország

 

Én középfokú angol nyelvvizsgára készülök. Sokan tudják, hogy ez munka mellett nem könnyű feladat. Megnéztem több tanfolyamot is, de vagy rossz időpontban, vagy messzire voltak, és sokat kellett volna utazni. Szerencse, hogy így alakult, mert rátaláltam Évire az interneten.

Már a honlapján látszott, hogy rendezett, és részletes. Kíváncsi voltam, hogy milyen lehet skype-on keresztül tanulni, de már az első beszélgetésünk alkalmával olyan volt, mintha ott ülnénk egymás mellett. Az összes óra nagyon jó hangulatú, változatos és egyénre szabott. Évi mindig nagyon jó kedvű, energikus és segítőkész. Három hónapja kezdtem le a tanfolyamot, és már sokat tanultam Tőle. Maximális tudással rendelkezik és plusz energiát, kitartást ad a tanuláshoz.

Aszódi Mónika, Anglia

Egy olyan nyelvtanulási lehetőséget kerestem, ahol a saját időbeosztásom szerint haladhatok, nem töltöm az időm felesleges utazással és kényelmesen, otthoni, jól megszokott körülmények között tanulhatok.

Így találtam Évire, akivel a kezdetektől megtaláltuk a közös hangot és nagyon kellemes légkörben zajlottak az órák. Nagyon türelmesen, rugalmasan kezeli, ha munka után, fáradtan nem úgy fog az agyam, ahogy szeretném 🙂 Amióta Évivel tanulok, meg merek szólalni pl. külföldön, sokkal határozottabb lett a tudásom. Évit minden szempontból csak ajánlani tudom.

Szalai Zsófia, Budapest

Interneten keresztül készített fel Évi a középfokú BME nyelvvizsgára, amelyet elsőre jó eredménnyel tettem le. Sok segítséget jelentett a készülésben, kedves személyiségű, pozitív hozzáállással, sok-sok biztatással. Hangsúlyoznám a rugalmas, személyre szabott haladást, amely folyamatos és gyors fejlődést eredményezett. Számomra nagyon jó volt a Skype használata és sokat segített az órákon tapasztalt jó hangulat.

Kelemen Andrea, Anglia

Évit azért kerestem fel, hogy egy kicsit felfrissítsem az angol nyelvtudásomat.

Néhány évvel ezelőtt nyelvvizsgáztam, de aztán nem beszéltem angolul, így sok minden feledésbe merült. Először nyelviskolába jártam, de aztán rátaláltam a skype angolra és ez sokkal jobb, hiszen itt egy óra csak neked jár és nincs pihenés.

Én hetente két alkalommal beszélgettem Évivel és szerintem megérte. Minden nap egy témát veséztünk ki, adott elektronikus könyveket, szóanyagot és szituációkat. Az órák változatosak voltak és a témához megadott szóanyagot minden formában “megforgattuk”. Kedves, türelmes, jó lelkű hölgy, csak ajánlani tudom!!!

Móra Anna, Budapest

61 éves vagyok. Azért kezdtem angolul tanulni, mert egyrészt szeretném a szabadidőmet hasznosan eltölteni, másrészt a családom, a fiaim sokat tartózkodnak külföldön. Ha velük akarok lenni, akkor ott is el kell annyira boldogulnom, hogy szót tudjak érteni a körülöttem élőkkel.

Évával az első konzultáción megbeszéltük a céljaimat, és Ő egy nagyon alapos írásos tervet dolgozott ki részemre, melyet azóta is követünk.

A tanulás több szálon fut:

beszélgetünk, nyelvtanozunk, egyszerűsített olvasmányokat dolgozunk fel, ami számomra nagyon élvezetes. Örömet és sikerélményt ad, hogy már angolul is tudok regényt olvasni, persze a szintemnek megfelelően. Sokszor beszélgetünk magáról a regényről és a filmváltozatáról is, ami megfűszerezi az óráinkat.

Ha előjön egy-egy nyelvtani probléma, vagy értelmezési nehézség, akkor megnézzük a hozzá tartozó szabályokat.

Mindig szerettem terv szerint dolgozni, mert így van mihez tartani magunkat, van egy cél, ami felé haladhatunk és Évával ezt nagyon jól meg is tudjuk valósítani!

Szerintem nincs olyan képesség, amit a rendszeres tanulás ne tudna fejleszteni.

Dudás Mária, Budapest

Éva nagyon segítőkész és rugalmas tanár. A tanítás során igyekszik eleget tenni az egyéni igényeknek. Könnyen és gyorsan lehet vele egyeztetni, ha valami közbejön.

Kohányi Judit, Maglód

A nagyobbik lányomnak kerestem angoltanárt a nyári szünet időtartamára, de nem volt egyszerű feladat, mivel a gyerekek sok időt töltöttek a nagyszülőknél is. Egyszerűen képtelenség volt olyan oktatási formát találnom, hogy ne menjen rá a gyerek egész napja, ne kelljen neki a rekkenő hőségben napi több órát oda-vissza utaznia, és bárhol is tartózkodik, részt tudjon venni az angol órákon. Éva hirdetésére 2012 nyarán találtam az interneten. Először kicsit bizalmatlan voltam a Skype-os módszerrel kapcsolatban, de úgy gondoltam, egy próbát megér.

Évi rögtön megtalálta a hangot a lányommal, felmérte a tudását, és e-mailben megírta nekem, hogy tudná optimálisan felépíteni az órákat, milyen könyveket használna – ami maximálisan a lányom tananyagára épült – és mennyi idő alatt tudná vele átismételni a komplett tananyagot. A Skype-os módszer és az Évi által felépített órák sikeressége gyors eredményt hozott. Kedvessége és türelme önbizalmat adott a lányomnak.

A módszer további előnye, hogy megspóroljuk az utazással eltöltött időt. Arról nem is beszélve, hogy akár délelőtt, akár este, vagy napközben értünk rá, Évi rugalmasan alkalmazkodik, így maximálisan be tudjuk építeni az angol órákat a hétköznapokba. Az órák tartalmilag is mindig arra épülnek, hogy a feltárt hiányosságokat pótolják, begyakorolják, átismételjék. Évi nagyon kedvesen, sokoldalúan, segítőkészen és lelkiismeretesen oktat, mindig azt érzem, hogy számára az igazi fizetség a tanítványai sikere.

Ja, és hogy miért írok jelen időben? Nekünk Évi módszere és a Skype-os oktatási forma olyannyira bevált, hogy véglegesen „megtartottuk” őt , egész tanévre.:)

Keszeg Tímea, Budapest

Évát egy közös ismerősünk ajánlotta nekem.
Amikor elolvastam a honlapját rögtön felmerült bennem egy kérdés:
SKYPE-os oktatás? MÉGIS HOGYAN?

Elképzelésem sem volt, hogy ez milyen lehet. Aztán az első „szintfelmérő” beszélgetés után elszállt az összes kételyem, és a fenntartásaim az oktatással kapcsolatban. Fantasztikus, hogy munka után nem kell rohannom, hogy odaérjek az órára, hanem egyszerűen leülök otthon a kényelmes fotelembe, és már kezdődhet is az óra! Rengeteg előnye van a SKYPE-os oktatásnak, nem kell az embernek utaznia, ahhoz, hogy részt tudjon venni egy angol órán, kényelmesen, a saját megszokott környezetében tud ráhangolódni az angolra.

Nos, a kényelmen kívül a legfontosabb és a legjobb az mégis, maga Éva, ahogyan az órákat tartja. Kiváló angoltudással rendelkezik, rendkívül megértő, segítőkész és türelmes. Legyen akár késő délután, vagy kora este, ő mindig jókedvű, és tele van energiával, ami természetesen kihat az emberre. Én rengeteget tanultam tőle, szinte a nulláról kezdtük, és egyáltalán nem volt önbizalmam azzal kapcsolatban, hogy valaha is megtanulok angolul. Természetesen még rengeteget kell tanulnom, hogy elérjem azt, amit kitűztem célul, de úgy gondolom, hogy Évával ez sikerülni fog. Az angol órák után teljesen feltöltődöm energiával, és be kell vallanom, hogy a sok munka mellett olykor előfordul, hogy kezdem feladni, de ilyenkor Éva mindig teljesen feltölt a pozitivitásával, és azzal, ahogyan hozzááll a tanításhoz. Ez mindig új energiát ad nekem.

Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, mert egy remek embert, rengeteg tudással ismertem meg, akitől csak tanulni lehet.
Vagyis ha valóban készen állsz arra, hogy megtanulj angolul, akkor mindenképpen fordulj Évához!

Horváth Anita, Orosháza

Angolt tanulni, frissíteni tudásunkat feltétlenül szükséges. De hogy mindezt skype-on? Bevallom, elég szkeptikusan vágtam bele. Első óra első 10 percében jöttem rá, hogy hihetetlen jó döntés volt. 🙂
IGEN, ez kellett nekem! Időt spórolok a sok utazás elkerülésével, kis otthonomban az én megszokott környezetemben történik a tanulás. Lehetsz a VILÁG bármely részében, ennél jobbat, kényelmesebbet el sem lehetne képzelni.
Éva mint tanár nagyon szimpatikus, jól magyaráz.

A bizonytalanságaimat figyelembe véve, sokszor ismételünk, gyakorolunk, nagy az interakció, észre sem veszem, és egyre bátrabb vagyok. Tud szigorú is lenni, hisz a pontos, precíz munka az erénye. Jó szívvel ajánlom minden kedves időhiányban szenvedő angolt tanuló társamnak.

Darabont Csilla, Budapest

Árak egy főre  

Az első óra a szintfelmérésről, ismerkedésről szól.

Ezen a konzultáción részletesen megbeszéljük, hogy mire van szükséged. Mik a terveid, sürget-e határidő, mi a célod, milyen erősségeid és gyengeségeid vannak. Kitérünk arra is, hogy szerinted milyen módszerrel tudnánk a leginkább haladni.

Az első,  60 perces óra díja: 6.000,-Ft

Ezt követően két lehetőséged van:

– Egyszerre rendezed 4 óra árát (24.000,-Ft) vagy

– kedvezményes bérletet váltasz. 

(óránkénti utalásra sajnos nincs lehetőség)

Jelenleg 10, 15 és 20 órás bérletek vannak.

(A bérletben szereplő órák is 60 percesek!)

Bérletet akkor érdemes váltanod, ha hetente legalább 2 órát bevállalsz, mert így jelentős összeget takaríthatsz meg, a haladásod is kiegyensúlyozottabb lehet. (Sőt! Az időpontok kiosztásánál előnyben részesülsz azokkal szemben, akik nem váltottak bérletet.)

 

Óradíj 60 perces órára

10 órás bérlet

15 órás bérlet

20 órás bérlet

6.000,-Ft57.000,-Ft
(5.700,-Ft/óra)
82.500,-Ft
(5.500,-Ft/óra)
104.000,-Ft
(5.200,-Ft/óra)
Lejárati határidő: 6 hónap9 hónap12 hónap
Megtakarítás:3.000,-Ft7.500,-Ft16.000,-Ft
Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag kedvezményes megvásárlási lehetősége
A 10, 15 és 20 órás bérlet mellé 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg nagy sikerű Szókincsbővítő Angol Mentőcsomagomat 🙂

Ez egy 42 leckés anyag, 150 online megoldható feladattal. http://angolkurzusok.skype-on.hu/szokincsfejleszto/

A tanfolyami leckéket interaktív, párbeszédes formában dolgozzuk fel az órákon.

Extra kedvezmény a Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag +

 angoltanulás bérlet együttes megvásárlásakor

Nézd meg az alábbi táblázatot a részletekért! 

 

Kedvezményes ár (bérlet+online tanfolyam)

Megtakarítás összesen

10 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag: 85.720,-Ft 10.180,-Ft
15 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag: 111.220,-Ft14.680,-Ft
20 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag: 128.720,-Ft23.180,-Ft

Árak két főre   

jöhetsz házastárssal, testvérrel, baráttal, barátnővel – akkor célszerű együtt, ha közel azonos szinten vagytok, és azonosak a tanulási céljaitok. Lehettek akár két különböző földrészen is, úgy is megoldjuk Skype (vagy Messengeren csoportos hívás) segítségével a páros órát 🙂

Az első óra a szintfelmérésről, ismerkedésről szól.

Ezen a konzultáción részletesen megbeszéljük, hogy mire van szükségetek. Mik a terveitek, sürget-e határidő, mik a céljaitok, milyen erősségeitek és gyengeségeitek vannak.

Megbeszéljük azt is közösen, hogy ezek figyelembevételével milyen módszerrel tudnánk a leghatékonyabban haladni.

Az első  60 perces óra díja 2 főre: 9.000,-Ft

Az első órát követően két lehetőségetek van:

– Egyszerre rendezitek 4 óra árát (36.000,-Ft) vagy

– kedvezményes bérletet váltotok. 

(óránkénti utalásra sajnos nincs lehetőség)

Jelenleg 10, 15 és 20 órás bérletek vannak.

(A bérletben szereplő órák is 60 percesek!)

 

 

Óradíj 60 percre/2 főre

10 órás bérlet 2 főre

15 órás bérlet 2 főre

20 órás bérlet 2 főre

9.000,-Ft85.000,-Ft
(8.500,-Ft/óra)
126.000,-Ft
(8.400,-Ft/óra)
160.000,-Ft
(8.000,-Ft/óra)
Lejárati határidő: 6 hónap9 hónap12 hónap
Megtakarítás:5.000,-Ft9.000,-Ft20.000,-Ft
Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag kedvezményes megvásárlási lehetősége

Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag + Angoltanulás bérlet egy csomagban, 2 fő részére! Nézd meg az alábbi táblázatot a részletekért! 

 

Kedvezményes ár (bérlet+online tanfolyam)

Megtakarítás összesen

10 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag 2 fő részére összesen: 113.720,-Ft 12.180,-Ft
15 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag 2 fő részére összesen: 154.720,-Ft16.180,-Ft
20 órás bérlet + Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag 2 fő részére összesen: 188.720,-Ft27.180,-Ft

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Legkésőbb 48 órán belül e-mailben válaszolok.

Várlak szeretettel: Váczi Éva, az újrakezdők angoltanára