Oldal kiválasztása

Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag - önálló tanuláshoz

Nekem sajnos a munkabeosztásom nem engedi meg, hogy nyelvórákra járjak, így a Szókincsbővítő Angol Mentőcsomagot nekem találták ki.

Lépésről lépésre felépített nyelvleckék – amikhez hanganyag is tartozik.

Így lehetek bárhol, autóban, fitneszteremben,szabadban, elindítom az mp3-kat és már rögzülnek is a szavak…

Lengyel Bernadett, Svájc

Kezdőknek és újrakezdőknek

A részletes tartalomjegyzéket itt találod:
Tartalomjegyzék Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag

 

Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag

 • önálló tanulás otthonról, a számítógéped elől
 • 42 letölthető lecke
 • 328 oldal pdf, 8 órányi hanganyag (mp3) – emészthető, 2-3 perces részekre osztva
 • 150 megoldandó feladat, ebből:
 • 110 megoldókulccsal (a Kikérdező és a VIP Csomaghoz is jár)
 • 40 feladat tanári javítási lehetőséggel – a VIP Csomag vásárlása esetén
 • 2×30 perc online konzultáció, ha a VIP Csomagot választod

Bármikor elkezdheted és a leckékhez korlátlan idejű hozzáférést kapsz.

Nem kell havonta fizetned érte, ez nem egy előfizetés, a Csomag díjának utalásával örökös jogosultságot szerzel rá.

 

 

 • Bemutatkozás
 • Üdvözlés, köszönés
 • Betűzés, számolás
 • Beszélj a munkádról!
 • Utazás autóval, busszal, repülővel, vonattal, hajóval, metróval, taxival
 • Útbaigazítás kérés-adás
 • Szálláskeresés
 • Városnézés
 • Pénzváltás, bankszámlanyitás
 • Orvosnál, kórházban, patikában

 

 • Étteremben
 • Telefonálás
 • Vásárlás (élelmiszer, ruha, cipő, játék, könyv, újság stb.)
 • Ételek, italok
 • Gyümölcsök, zöldségek
 • Főzés, konyhai eszközök
 • Sport
 • Szórakozás (mozi, színház, koncert, múzeumlátogatás stb.)
 • Időjárás

Váczi Éva vagyok, 2006 óta az újrakezdők angoltanára.

Tanítási tapasztalataimat és a diákok egyéni igényeit alapul véve azért alkottam meg a Szókincsbővítő Angol Mentőcsomagot,

hogy legyen kezedben egy anyag, amihez bármikor hozzányúlhatsz, olvashatod és hallgathatod akár buszon, utazás közben is, telefonodra letöltve, hiszen pdf-ben és mp3-ban egyaránt a rendelkezésedre áll.

Nem kell drága magánórákra járnod, nem kell utaznod, minden lecke korlátlan ideig rendelkezésedre áll ott és akkor, ahol és amikor csak akarod.

Mit mondanak, akik már elvégezték?

Manapság, amikor már tényleg csak a pénzen múlik, hogy utazhatunk-e, munkát vállalhatunk-e külföldön, építhetünk-e kapcsolatokat, és fogadhatnak-e bennünket az új barátok az idegen országokban, nélkülözhetetlen, hogy meglegyen az az alapszintű angol nyelvtudásunk, amellyel elboldogulhatunk külföldön.
Váczi Éva Szókincsbővítő Angol Mentőcsomagja ehhez remek fogódzót ad:

a legfontosabb élethelyzetekre, társas szituációkra kínál megtanulandó kifejezéseket, mondatokat, ráadásul hanganyagokkal és letölthető pdf-ekkel. Nagyszerű – mert nagyon hatékony! – úgy tanulni, hogy az ember látja is azt, amit hall, illetve hallja is, amit lát.

Szerintem a nyelvi „antitálentumok” is könnyen dűlőre jutnak vele, így hát bátorítom a „félősöket” is, hogy elvégezzék azt!
Noha én egy ideje már beszélek angolul, jólesett felelevenítenem azokat a szófordulatokat, amelyeket nem használok naponta. Fontos és praktikus, átlátható, világos, értelmes és szerethető ez az anyag!

A Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag egy olyan párját ritkító leckesorozat, amit elsajátítva a hétköznapi életben és a nem hétköznapi nyelvvizsga-szituációkban is nagyon jól lehet boldogulni, ezért jó szívvel ajánlom  mindenkinek, életkortól és élethelyzettől függetlenül!

Gábor Adrienn

Izgatottan készülsz, hogy hosszabb vagy rövidebb időt tölts külföldön vagy éppen már a nyelvvizsga megszerzésén gondolkodsz?

Rendelkezel már némi angoltudással és szókinccsel, viszont nincs türelmed összeollózni a hasznos szavakat a nyelvkönyveidből, az internetről?

Gratulálok! Ezzel az anyaggal felfrissítheted tudásodat, sőt magaddal is viheted hanganyag formájában bárhová. Szóval pl. kertészkedsz, napozol, kirándulsz, sorban állsz, sodródsz a tömeggel, unalmas házimunkát végzel vagy éppen sétáltatod a kutyádat és közben meghallgathatsz egy-egy leckét.

Kiss Zita

Szeretem a szépen, lépésről-lépésre felépített dolgokat. Első dolgom volt, hogy minden menüpontot végigolvastam. Abszolút érthető, egyértelmű tájékoztatást kaptam a tananyag használatával kapcsolatban.

Úgy éreztem, hogy éppen nekem szól, mintha Éva belelátott volna a fejembe és tudta volna, én hogy szeretem, nekem mire van szükségem.

Megfogadtam a tanácsát, megnyitottam a leckéket és ezzel párhuzamosan hallgattam a hanganyagot. Furcsa mód húsz évvel ezelőtti emlékek jöttek elő, amikor régen egy picit tanultam angolul. A második leckénél már felbátorodtam és először a hanganyagba hallgattam bele. Húha, az még nekem így nehéz. Maradok az olvasom és hallgatom mellett. Fontos, hogy tanuljunk idegen nyelvet, fontos, hogy ne csak annyit tudjunk, hogy kérem-köszönöm, fontos, hogy naponta egy icipici időt szánjunk a szavak tanulására. Szép lassan rögzülni fognak ezek az új szavak, szép lassan bővül a szókincsünk és hamarosan kellően magabiztosak leszünk ahhoz, hogy kommunikáljunk is más nyelven.

Jó lett volna másfél évvel ezelőtt is ez az anyag, ezzel a zsebében a keresztfiamat is nyugodtabb szívvel engedtem volna ki az angliai munkájára.
Évi bátran hívhatnád meditációs csomagnak is a leckéidet, fantasztikusan megnyugtató hangod van. Téged hallgatva, azt gondolom, hogy én is meg tudom tanulni, nekem is menni fog. Hálás köszönetem!

Szabó Katalin

Lelkes nyelvtanuló voltam mindig, de az angol az orosz és a német után csak a harmadik a sorban. Tanfolyamra nagyon rövid ideig, tanárhoz csak vizsga előtt jártam, de van néhány könyvem és használtam online lehetőségeket is az angol tanulására.
Angolos és egyéb nyelvi (tanulás és oktatás) tapasztalataim alapján bátran elmondhatom, hogy az Éva által összerakott leckesorozat hiánypótló és kihagyhatatlan nem csak akkor, ha nulla angol tudással készülsz kiutazni, hanem akkor is, ha már egy keveset tudsz angolul. Miért?

Mert nincs semmi felesleges az anyagban, viszont beleférnek olyan kifejezések, szavak is, amik egy nyelvtanfolyam vagy könyvsorozat esetében csak a későbbiekben kerülnek elő. Így amellett, hogy helyesen és választékosan, szükség szerint egyszerűbben vagy udvariasabban fejezheted ki magad, megérted a legkülönbözőbb élethelyzetekben adódó hivatalos és nem formális kérdéseket, kifejezéseket is.

A leckék kényelmes terjedelműek, gyorsan feldolgozhatóak, Éva hangja pedig külön emeli a hanganyagok értékét. Ajánlom.

Dr. Farkas Anikó

A Szókincsbővítő Mentőcsomag tényleg a nulláról kezdi el megtanítani a hétköznapi életben szükséges alapvető szavakat, kifejezéseket. Ez persze azt is jelenti, hogy szókincsfejlesztésre, a meglévő, alapszintű ismeretek rendszerezésére is jó, nyelvvizsga előtt pedig kifejezetten hasznos, hiszen szavak nélkül se a hétköznapi beszéd, se a vizsga nem fog menni.

A bemutatkozástól a határőrrel történő beszélgetésen át az orvosnál, a cipésznél, bevásárláskor vagy éppen múzeumban is meg tud majd szólalni az, aki Váczi Éva tananyag csomagját választja.
Éva lassan, tagoltan, jól artikuláltan, kellemes hangon mondja el a szavakat, kifejezéseket, mondatokat, így a pdf-ben leírtakat és a hanganyagot könnyen össze tudja egyeztetni a kezdő nyelvtanuló is.

A tananyag hallgatható részeit le lehet tölteni telefonra vagy egyéb hordozható kütyüre, így a tanulásnak csak az akarat szabhat határt.

Szöllősi-Kiss Orsi

Nagyon tetszik a Szókincsbővítő MentőCsomag!

Logikus és nagyon jól alkalmazható, ami a gyakorlatiasságának köszönhető, teljesen életszagú témakörökkel, helyzetekkel!
Már nagyon vártam egy ilyen jól megalkotott tananyagot, hogy végre megtanulhassak angolul és jól elboldoguljak utazásaim során. Külön öröm, hogy ezt bárhol megtehetem! Akkor veszem elő a laptopomon vagy tabletemen, amikor csak akarom és időm van rá! Nem kell alkalmazkodnom egy tanfolyami csoporthoz vagy tanárhoz!

Rajtam kívül még a 7 éves kislányomnak is nagy öröm, mert már a gyümölcsök és színek neveit angolul tanulja belőle!

Ajánlottam a Szüleimnek is, akik 60-as nyugdíjasok és szeretnek utazgatni, kirándulni, viszont nem szívesen ülnek be az „iskolapadba” újra. Szervezett tanfolyamon nem szívesen vennének részt, így nekik külön szimpatikus, hogy otthon tanulhatnak angolul és egymással gyakorolhatják a frissen megtanultakat. Nekik sem kell úgy érezniük, hogy ennyi idősen lemaradtak a nyelvtanulásról, és nem kell többé kínosan és kiszolgáltatottnak érezniük magukat, ha külföldre mennek!
Az árát pedig nagyon megéri!

Borsos Noémi

Éva gyakorlatias, tudatos szókincslistái kiváló alapot nyújtanak ahhoz, hogy gyakoroljam az angolt.
Az egy tematikához kapcsolódó anyagokon keresztül szinte maguktól vésődnek be a kifejezések, amiket a beszélgetések során könnyedén elő tudok hívni.
Imádom, hogy nem kell szótáraznom, és főleg: nem kell magolnom!
Sólyom Ági

A Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag egy hatalmas 42 leckés anyag, ami elsőre egy kicsit soknak tűnt, de amikor elkezdtem tanulni, könnyen haladtam vele. Nagyon jól össze vannak szedve csoportokba a szavak, ami számomra megkönnyíti a tanulását. A plusz feladatok segítségével le tudom ellenőrizni, hogy elsajátítottam-e az anyagot, és megfelelő-e a helyesírásom.

Amikor nincs időm leülni tanulni, a hozzá tartozó hanganyaggal még házimunka közben is fejlesztem magam, és sokat segít a szavak kiejtésében. Többször sétálás és kerékpározás alkalmával is hallgatom, így egyáltalán nem megterhelő. (fülbemászó )

Aszódi Mónika

Neked való a Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag, ha…

 

 • a beszédnek még a gondolatától is rettegsz, viszont beszélni szeretnél
 • beszélned kell
 • gyakorlatias, a mindennapos társalgási helyzetekben azonnal bevethető kifejezésekre vágysz
 • utazásra, nyaralásra, külföldre költözésre készülsz
 • szóbeli nyelvvizsga előtt állsz
 • gyors, összeszedett tudásra van szükséged, és sürget az idő

A részletes tartalomjegyzéket itt találod:
Tartalomjegyzék Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag

Ne jelentkezz, ha:

 • az angol igeidőket szeretnéd megtanulni, illetve nyelvtani rendszerezésre vágysz
 • nem vagy képes önállóan tanulni, és önmagadat motiválni

 

Hogyan sajátíthatod el a tananyagot?

 

 • a leckék egy zárt oldalon találhatók,
 • a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót utalásod beérkezése után küldöm el Részedre.
 • minden nap e-mailes postaládádba kapod az aktuális lecke linkjét
 • a 42 lecke befejezése után korlátlan ideig tudsz belépni a zárt tanfolyami felületre, tehát ha késésben lennél,vagy “elúsznál” a leckékkel, akkor sincs semmi baj, mert később bármikor pótolhatod az elmaradást.

Az alábbi videóban bemutatom a tanfolyami felületet:

 

 

A részletes tartalomjegyzéket itt találod:
Tartalomjegyzék Szókincsbővítő Angol Mentőcsomag

 

Kikérdező Csomag

VIP Csomag

42 lecke pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
110 feladat megoldókulccsal
Tanári javítás a 40 VIP feladathoz egyénileg 18.000,-Ft értékben
2x30 perc egyéni, online konzultáció (Messengeren, Skype-on vagy Viberen)
6.000 Ft értékben
Emailes kérdezési lehetőség 5 alkalommal 4.000 Ft értékben
50 életmentő angol mondat pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
Letölthető meglepetés hanganyaggal - ha 3 napon belül utalsz
Bruttó ár Forintban:
35.900,-Ft 44.900,-Ft
Megrendelem a Kikérdező Csomagot!
Megrendelem a VIP Csomagot!

Kikérdező Csomag megrendelése

Fizetési határidő: a rendeléstől számított 8 nap

VIP Csomag megrendelése

Fizetési határidő: a rendeléstől számított 8 nap

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (angolsikerrel@gmail.com) *.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Váczi Éva egyéni vállalkozóval kötötted (egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 32806908, adószám: 66222314-1-33) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

* A fenti angol mentőcsomaggal a nyelvet sajátíthatod el, a pontos szóösszetételeket, kifejezéseket, szóhasználatot. Az akcentust a természetes nyelvi közegedben tudod majd az így megszerzett alapokhoz hozzátenni.