Szókincsfejlesztő Online Angol Tanfolyam

Nekem sajnos a munkabeosztásom nem engedi meg, hogy nyelvórákra járjak, így az online tanfolyamot nekem találták ki.

Lépésről lépésre felépített nyelvleckék – amikhez hanganyag is tartozik.

Így lehetek bárhol, autóban, fitneszteremben,szabadban, elindítom az mp3-kat és már rögzülnek is a szavak…

Lengyel Bernadett, Anglia

A nagy sikerű online tanfolyam második, kibővített verziója!

Kezdőknek és újrakezdőknek

 

 

Szókincsfejlesztő Online Angol Tanfolyam
Bármikor elkezdheted

 • önálló tanulás otthonról, a számítógéped elől
 • 42 letölthető lecke
 • 305 oldal pdf, 8 órányi hanganyag (mp3)
 • 150 megoldandó feladat (110 megoldókulccsal, 40 tanári javítási lehetőséggel)
 • 2×30 perc skype-konzultáció, ha a VIP Csomagot választod
 • rengeteg bónusz

Mindez napi egy csésze kávé áráért!

 

 • Bemutatkozás
 • Üdvözlés, köszönés
 • Betűzés, számolás
 • Beszélj a munkádról!
 • Utazás autóval, busszal, repülővel, vonattal, hajóval, metróval, taxival
 • Útbaigazítás kérés-adás
 • Szálláskeresés
 • Városnézés
 • Pénzváltás, bankszámlanyitás
 • Orvosnál, kórházban, patikában

 

 • Étteremben
 • Telefonálás
 • Vásárlás (élelmiszer, ruha, cipő, játék, könyv, újság stb.)
 • Ételek, italok
 • Gyümölcsök, zöldségek
 • Főzés, konyhai eszközök
 • Sport
 • Szórakozás (mozi, színház, koncert, múzeumlátogatás stb.)
 • Időjárás

Váczi Éva vagyok, 2006 óta tanítok újrakezdőknek angolt. 

Tanítási tapasztalataimat és a diákok egyéni igényeit alapul véve azért alkottam meg Szókincsfejlesztő Online Angol Tanfolyamomat,

hogy legyen kezedben egy anyag, amihez bármikor hozzányúlhatsz, olvashatod és hallgathatod akár buszon, utazás közben is, telefonodra letöltve, hiszen pdf-ben és mp3-ban egyaránt a rendelkezésedre áll.

Nem kell drága magánórákra járnod, nem kell utaznod, minden lecke korlátlan ideig rendelkezésedre áll ott és akkor, ahol és amikor csak akarod.

Mit mondanak, akik már elvégezték?

Manapság, amikor már tényleg csak a pénzen múlik, hogy utazhatunk-e, munkát vállalhatunk-e külföldön, építhetünk-e kapcsolatokat, és fogadhatnak-e bennünket az új barátok az idegen országokban, nélkülözhetetlen, hogy meglegyen az az alapszintű angol nyelvtudásunk, amellyel elboldogulhatunk külföldön.
Váczi Éva online angol nyelvtanfolyama ehhez remek fogódzót ad:

a legfontosabb élethelyzetekre, társas szituációkra kínál megtanulandó kifejezéseket, mondatokat, ráadásul hanganyagokkal és letölthető pdf-ekkel. Nagyszerű – mert nagyon hatékony! – úgy tanulni, hogy az ember látja is azt, amit hall, illetve hallja is, amit lát.

Szerintem a nyelvi „antitálentumok” is könnyen dűlőre jutnak ezzel a tanfolyammal, így hát bátorítom a „félősöket” is, hogy elvégezzék azt!
Noha én egy ideje már beszélek angolul, jólesett felelevenítenem azokat a szófordulatokat, amelyeket nem használok naponta. Fontos és praktikus, átlátható, világos, értelmes és szerethető ez az anyag!

A Szókincsfejlesztő Online Angol Tanfolyam egy olyan kurzus, amit elsajátítva a hétköznapi életben és a nem hétköznapi nyelvvizsga-szituációkban is nagyon jól lehet boldogulni, ezért jó szívvel ajánlom a tananyagcsomagot mindenkinek, életkortól és élethelyzettől függetlenül!

Gábor Adrienn

Izgatottan készülsz, hogy hosszabb vagy rövidebb időt tölts külföldön vagy éppen már a nyelvvizsga megszerzésén gondolkodsz?

Rendelkezel már némi angoltudással és szókinccsel, viszont nincs türelmed összeollózni a hasznos szavakat a nyelvkönyveidből, az internetről?

Gratulálok! Ezzel az anyaggal felfrissítheted a tudásodat, sőt magaddal is viheted hanganyag formájában bárhová. Szóval pl. kertészkedsz, napozol, kirándulsz, sorban állsz, sodródsz a tömeggel, unalmas házimunkát végzel vagy éppen sétáltatod a kutyádat és közben meghallgathatsz egy-egy leckét.

Kiss Zita

Szeretem a szépen, lépésről-lépésre felépített dolgokat. Első dolgom volt, hogy minden menüpontot végigolvastam. Abszolút érthető, egyértelmű tájékoztatást kaptam a tananyag használatával kapcsolatban.

Úgy éreztem, hogy éppen nekem szól ez a tanfolyam, mintha Éva belelátott volna a fejembe és tudta volna, hogy én hogy szeretem, nekem mire van szükségem.

Megfogadtam a tanácsát, megnyitottam a leckéket és ezzel párhuzamosan hallgattam a hanganyagot. Furcsa mód húsz évvel ezelőtti emlékek jöttek elő, amikor régen egy picit tanultam angolul. A második leckénél már felbátorodtam és először a hanganyagba hallgattam bele. Húha, az még nekem így nehéz. Maradok az olvasom és hallgatom mellett. Fontos, hogy tanuljunk idegen nyelvet, fontos, hogy ne csak annyit tudjunk, hogy kérem-köszönöm, fontos, hogy naponta egy icipici időt szánjunk a szavak tanulására. Szép lassan rögzülni fognak ezek az új szavak, szép lassan bővül a szókincsünk és hamarosan kellően magabiztosak leszünk ahhoz, hogy kommunikáljunk is más nyelven.

Jó lett volna másfél évvel ezelőtt is ez az anyag, ezzel a zsebében a keresztfiamat is nyugodtabb szívvel engedtem volna ki az angliai munkájára.
Évi bátran hívhatnád meditációs online tanfolyamnak is a leckéidet, fantasztikusan megnyugtató hangod van. Téged hallgatva, azt gondolom, hogy én is meg tudom tanulni, nekem is menni fog. Hálás köszönetem!

Szabó Katalin

Lelkes nyelvtanuló voltam mindig, de az angol az orosz és a német után csak a harmadik a sorban. Tanfolyamra nagyon rövid ideig, tanárhoz csak vizsga előtt jártam, de van néhány könyvem és használtam online lehetőségeket is az angol tanulására.
Angolos és egyéb nyelvi (tanulás és oktatás) tapasztalataim alapján bátran elmondhatom, hogy az Éva által összerakott leckesorozat hiánypótló és kihagyhatatlan nem csak akkor, ha nulla angol tudással készülsz kiutazni, hanem akkor is, ha már egy keveset tudsz angolul. Miért?

Mert nincs semmi felesleges a tanfolyamban, viszont beleférnek olyan kifejezések, szavak is, amik egy nyelvtanfolyam vagy könyvsorozat esetében csak a későbbiekben kerülnek elő. Így amellett, hogy helyesen és választékosan, szükség szerint egyszerűbben vagy udvariasabban fejezheted ki magad, megérted a legkülönbözőbb élethelyzetekben adódó hivatalos és nem formális kérdéseket, kifejezéseket is.

A leckék kényelmes terjedelműek, gyorsan feldolgozhatóak, Éva hangja pedig külön emeli a hanganyagok értékét. Ajánlom.

Dr. Farkas Anikó

A tanfolyam tényleg a nulláról kezdi el megtanítani a hétköznapi életben szükséges alapvető szavakat, kifejezéseket. Ez persze azt is jelenti, hogy szókincsfejlesztésre, a meglévő, alapszintű ismeretek rendszerezésére is jó, nyelvvizsga előtt pedig kifejezetten hasznos, hiszen szavak nélkül se a hétköznapi beszéd, se a vizsga nem fog menni.

A bemutatkozástól a határőrrel történő beszélgetésen át az orvosnál, a cipésznél, bevásárláskor vagy éppen múzeumban is meg tud majd szólalni az, aki Váczi Éva tanfolyamát választja.
Éva lassan, tagoltan, jól artikuláltan, kellemes hangon mondja el a szavakat, kifejezéseket, mondatokat, így a pdf-ben leírtakat és a hanganyagot könnyen össze tudja egyeztetni a kezdő nyelvtanuló is.

A tanfolyam hallgatható részeit le lehet tölteni telefonra vagy egyéb hordozható kütyüre, így a tanulásnak csak az akarat szabhat határt. Szöllősi-Kiss Orsi

Nagyon tetszik a nyelvtanfolyam!

Logikus és nagyon jól alkalmazható, ami a gyakorlatiasságának köszönhető, teljesen életszagú témakörökkel, helyzetekkel!
Már nagyon vártam egy ilyen jól megalkotott angoltanfolyamot, hogy végre megtanulhassak angolul és jól elboldoguljak utazásaim során. Külön öröm, hogy ezt bárhol megtehetem! Akkor veszem elő a laptopomon vagy tabletemen, amikor csak akarom és időm van rá! Nem kell alkalmazkodnom egy tanfolyami csoporthoz vagy tanárhoz!

Rajtam kívül még a 7 éves kislányomnak is nagy öröm, mert már a gyümölcsök és színek neveit angolul tanulja belőle!

Ajánlottam a Szüleimnek is, akik 60-as nyugdíjasok és szeretnek utazgatni, kirándulni, viszont nem szívesen ülnek be az „iskolapadba” újra. Szervezett tanfolyamon nem szívesen vennének részt, így nekik külön szimpatikus, hogy otthon tanulhatnak angolul és egymással gyakorolhatják a frissen megtanultakat. Nekik sem kell úgy érezniük, hogy ennyi idősen lemaradtak a nyelvtanulásról, és nem kell többé kínosan és kiszolgáltatottnak érezniük magukat, ha külföldre mennek!
Az árát pedig nagyon megéri!

Borsos Noémi

Éva gyakorlatias, tudatos szókincslistái kiváló alapot nyújtanak ahhoz, hogy gyakoroljam az angolt.
Az egy tematikához kapcsolódó anyagokon keresztül szinte maguktól vésődnek be a kifejezések, amiket a beszélgetések során könnyedén elő tudok hívni.
Imádom, hogy nem kell szótáraznom, és főleg: nem kell magolnom! Sólyom Ági

A szókincsfejlesztő tanfolyam egy hatalmas 42 leckés anyag, ami elsőre egy kicsit soknak tűnt, de amikor elkezdtem tanulni könnyen haladtam vele. Nagyon jól össze vannak szedve csoportokba a szavak, ami számomra megkönnyíti a tanulását. A plusz feladatok segítségével le tudom ellenőrizni, hogy elsajátítottam-e az anyagot, és megfelelő-e a helyesírásom.

Amikor nincs időm leülni tanulni, a hozzá tartozó hanganyaggal még házimunka közben is fejlesztem magam, és sokat segít a szavak kiejtésében. Többször sétálás és kerékpározás alkalmával is hallgatom, így egyáltalán nem megterhelő. (fülbemászó )

Aszódi Mónika

Neked való a tanfolyam, ha:

 • a beszédnek még a gondolatától is rettegsz
 • utazásra, külföldre költözésre készülsz
 • szóbeli nyelvvizsga előtt állsz
 • gyors, összeszedett tudásra van szükséged, és sürget az idő

 

Ne jelentkezz, ha:

 • az angol igeidőket szeretnéd megtanulni, illetve nyelvtani rendszerezésre vágysz
 • nem vagy képes önállóan tanulni, és önmagadat motiválni

 

Hogyan zajlik az online tanfolyam?

 

a tanfolyam 3 hónapig tart (ha nagyon sürgős, kérheted expressz-változatát is, ami 3 hetes – ugyanazokat a leckéket tartalmazza, csak gyorsabban kapod meg őket)

 

 • a leckék egy zárt oldalon találhatók,
 • a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót utalásod beérkezése után küldöm el Részedre.
 • 2 naponta e-mailes postaládádba kapod az aktuális lecke linkjét (Expressz Változat vásárlása esetén két részletben, összesen 3 hét alatt kapod meg az összes lecke linkjét)
 • a tanfolyam befejezése után korlátlan ideig tudsz belépni a zárt tanfolyami felületre, tehát ha késésben lennél,vagy “elúsznál” a leckékkel, akkor sincs semmi baj, mert később bármikor pótolhatod az elmaradást.

Bármikor elkezdheted.

Nézd meg az alábbi videót, amiben részletesen elmagyarázom, hogyan tudsz tanulni a Szókincsfejlesztő Online Angol Tanfolyammal!

Technikai útmutató következik!

 

Ajándéközön!

 

A tanfolyam mellé még ezeket is mind megkapod!

 

1.) Haladásodat követő, kinyomtatható munkafüzet minden leckéhez

2.) A 60 legtrükkösebb angol állásinterjú kérdés – hogy tuti Te légy a befutó!
pdf-ben és letölthető hanganyaggal

3.) Albérletet keresel? Tanuld meg a legfontosabb kifejezéseket angolul!

+ a bérleti szerződés megírásához is segítséget kapsz.
pdf-ben és letölthető hanganyaggal

 

Ha a megrendeléstől számított 3 napon belül utalsz,

még ez a felbecsülhetetlen segítség is a Tiéd!

Vége a kínos csöndeknek! 50 életmentő angol mondat, amivel bármilyen társalgást elindíthatsz
pdf-ben és letölthető hanganyaggal

50mondat

Utalásod beérkezése után pedig egy most még fel nem fedett meglepetést is küldök Neked.

Foglaljuk össze még egyszer, mit kapsz, ha a megrendelés mellett döntesz!

 

Kikérdező Csomag

VIP Csomag

42 lecke pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
110 feladat megoldókulccsal
40 feladat tanári javítási lehetőséggel
Tanári javítás a 40 feladathoz egyénileg
2x30 perc egyéni skype-konzultáció
Bónuszok (utalásod után küldöm)
Haladásodat segítő, kinyomtatható munkafüzet pdf-ben
A 60 legtrükkösebb angol állásinterjú kérdés pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
Albérletet keresel? + Segítség a bérleti szerződéshez pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
Ha 3 napon belül utalsz:
50 életmentő angol mondat pdf-ben és mp3-ban (letölthető formátumban)
Meglepetés (utalásod után küldöm)
Még fel nem fedett, letölthető meglepetés
Bruttó ár Forintban:
33.900,-Ft 44.900,-Ft
Megrendelem a Kikérdező Csomagot!
Megrendelem a VIP Csomagot!

Kikérdező Csomag megrendelése

Fizetési határidő: a rendeléstől számított 8 nap

VIP Csomag megrendelése

Fizetési határidő: a rendeléstől számított 8 nap

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (angolsikerrel@gmail.com) *.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Váczi Éva egyéni vállalkozóval kötötted (egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 32806908, adószám: 66222314-1-33) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

* A fenti tanfolyammal a nyelvet sajátíthatod el, a pontos szóösszetételeket, kifejezéseket, szóhasználatot. Az akcentust a természetes nyelvi közegedben tudod majd az így megszerzett alapokhoz hozzátenni.